Ledelsen

Simon_Martinsen
CEO Frigaard Property Group (FPG)
Simon har vært CEO i FPG siden oktober 2020. Han har lang erfaring som CFO bland annet fra AKVA Groups ASA, Constructor Group AS og Norway Seafood ASA. I tillegg har han i mange år sittet som Senior Vice President for forretningsutvikling på Aker ASA. Han har en Masterutdannelse i Regnskap og Revisjon fra NHH
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Gry%20Heidi
CFO FPG
Gry-Heidi kommer fra en stilling som Group Chief Accountant i Frigaard Gruppen. Hun har arbeidet både i Frigaard Property Group og Sono Group i Frigaard Gruppen før hun tok over som CFO i oktober 2020. Innen hun startet i Frigaard Gruppen har hun arbeidet som Chief Accountant i Fresenius Kabi Norge AS og som Senior Group Accontnt i Cermaq ASA. Hun har en Masterutdannelse i Regnskap og Revisjon fra NHH.

 
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Kristian-7
CEO Alento/ Styremedlem
Kristian Lindland er og har vært CEO siden start av Alento AS i 2013. Bedriften leverer nøkkelferdige løsninger og er en signifikant regional aktør i privatmarked rundt om i sydvestlige Viken (tidligere Buskerud), Vestfold, Telemark og Agder. Fra 2007 til 2013 var han CEO i Bermingrud Entreprenør. Han har tidligere vært prosjektleder i Skanska og har en Masterutdannelse i Bygningsingeniør og Teknologi fra Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet (NTNU).
Frigaard%20_%20forlopning_gra
%C3%98yvind%20H
CEO Frigaard Bolig
Øyvind Harridsleff er administrerende direktør i Frigaard Bolig og startet i 2020. Tidligere erfaring fra ulike lederstillinger innen bygg, rådgivning og eiendomsvirksomhet. Fra 2007-2013 på Multiconsult og 2013-2020 hos Solid Entreprenør. Utdannelse Master of Technology in civil engineering ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.
 
Frigaard%20_%20forlopning_gra
%E2%94%9C%C3%BFyvind-7
CEO Metacon
Øyvind Bergersen har vært administrerende direktør i Metacon AS siden 2017. I løpet av disse årene har Metacon utviklet seg fra å være stålentreprenør og produsent til også å være totalentreprenør og en betydelig regional aktør i det offentlige og private markedet i det sørøstlige Viken (tidligere Østfold og sørlige Akershus). Fra 2012 til 2016 var han prosjektdirektør i Posten Eiendom. Før det i perioden 1997 til 2011 var han prosjektleder i flere byggefirmaer i Oslo og Østfold. Han har en Bachelor of Engineering i Building Construction Technology fra Høgskolen i Østfold.
 
Frigaard%20_%20forlopning_gra