Styret

Helge%20Stemshaug
Styreformann
Helge Stemshaug har vært styreformann i FPG siden 2016. Han har vært og er partner i BAHR, et ledende norsk advokatfirma, i nesten 20 år og var styreleder i BAHR fra 2009-2017. Han har også vært i styret for Norvestor Equity AS siden 2014.

Han var avdelingssjef i Center for EU Law och Director of Legal Affairs i Konkurransetilsynet før han gikk til BAHR i 1999. Helge Stemshaug er utdannet sivilingeniør ved University of Southampton og Cand. jur fra Universitetet i Oslo.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Kristian-7
CEO Alento/ Styremedlem
Kristian Lindland er og har vært CEO siden start av Alento AS i 2013. Bedriften leverer nøkkelferdige løsninger og er en signifikant regional aktør i privatmarked rundt om i sydvestlige Viken (tidligere Buskerud), Vestfold, Telemark og Agder. Fra 2007 til 2013 var han CEO i Bermingrud Entreprenør. Han har tidligere vært prosjektleder i Skanska og har en Masterutdannelse i Bygningsingeniør og Teknologi fra Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet (NTNU).
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Trond_Frigaard
Styremedlem
Trond startet sin karriere i Sarpsborg Metall i 1995 som selger, og tok over som daglig leder i 2003. Han har utviklet Sarpsborg Metall videre, og er gründeren bak SSG, Altistore og Frigaard Eiendom. Han eier i dag hele Frigaard Gruppen. Trond er utdannet bedriftsøkonom fra Høyskolen BI.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
AdobeStock_164449269
Styremedlem
Mads har ni års bakgrunn fra økonomi/finans og fem år fra finansjournalistikk og kommunikasjon.

Mads kom til oss fra stilling som seniorrådgiver og partner i First House. Før det jobbet han i managementselskapet til John Fredriksen, Seatankers, hvor han som en del av investeringsteamet jobbet med nye transaksjoner, var rådgiver for porteføljeselskapene, og hadde ansvar for IR og kommunikasjon.

Mads har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI og MBA fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

 
Frigaard%20_%20forlopning_gra